Spillerprofiler

Sindre RødeseikeVi vil i HHKs programblader presentere alle våre spillere for denne sesongen. Dette vil vi også legge ut på vår hjemmeside. Første mann ut er vår lokale profil – Sindre Rødeseike.

Sindre Rødeseike valgte håndball

Sindre Rødeseike (11.04.1981) valgte håndball, og glad er vi for det. Sindre er en av klubbens trofaste spillere som også spilte fotball i Vard til 13-14 års alderen.
– Håndball er gøy, sier Sindre, og spesielt gøy å slå Fyllingen. Sindre går fremdeles og smiler etter Fyllingen kampen.
– Vi holder på med noe som vi har stor tro på. Fortsettelsen blir spennende sier Sindre, som også trives med å være med på Haugaland Kraft Håndballskole som instruktør.

Sindre har kun spilt i to klubber. Rival og HHK. Sindre og broren Kyrre ble dratt med i håndballen av sin far, som også var en habil håndballspiller i sin tid. Haraldshallen ble deres annet hjem.

I HHK har Sindre trent under følgende trenere: Rune Erland, Geirmund Lund, Mika Nurmi og nå Krister Lindgren. Først under Nurmi ble det spilletid av betydning, om enn ikke så mye som han kunne tenkt seg. Noe som også andre mente.
– Spilletid er alfa og omega, sier Sindre. Uten rikelig med spilletid klarer en ikke å utvikle seg skikkelig som spiller. Spilletid vil han få masse av i år. Sindre er blitt en viktig brikke i ”nye HHK”.
– HHK er en miljøklubb. Det har vært et godt samhold i alle HHK lag han har spilt på, uansett.  Noe som også preger årets utgave.
– Utrolig at alle de nye spillerne har glidd så bra inn i miljøet. Godt miljø både på og utenfor banen er viktig for å lykkes.

Hva mener du så om årets spillestil, Sindre?

– Vi har i år en tydeligere spillestil. Kanskje noe hurtigere håndball. Vi får veldig konstruktive tilbakemeldinger og alle vet hva de har å forholde seg til. Krister har en spillerfilosofi som får frem det beste i oss. Vi får klare og tydelige signaler på hva som kan forbedres og hvordan vi skal gjøre det.

– Jeg er optimistisk. Det blir en spennende sesong, og vi skal også i år vise at vi kan bite i fra oss.

I jobbsammenheng jobber Sindre som miljøarbeider i Karmøy Kommune, noe som han trives godt med. Men har ikke helt forlatt tanken om å fortsette sine økonomi studier etter nyttår.