Ekstatisk! 27 – 26

HHK-Fyllingen

HHK viste at det umulige er mulig. Hvem hadde på forhånd satset lommeboka på at HHK ville vinne over Fyllingen? Ikke bare vant HHK, men de dominerte hele andre omgang, faktisk var ledelsen på det meste på hele 5 mål. Men det ble ulidelig spennende på slutten hvor HHK kun ledet med et mål når det gjenstod 1 minutt av kampen. Men det holdt helt inn, noe som publikum satte umåtelig stor pris på.

Olafur-GislasonDet ble stormende jubel og trampeklamp både av spillere og publikum. Vi vil bli overrasket hvis vi ikke på neste hjemmekamp klarer å fylle hele Haraldshallen med publikum. Her har vi noe på gang! Og neste hjemmekamp blir cup-kamp hvor alt kan skje.(Søndag 18. oktober kl. 17.00 blir det revansje kamp mot Drammen).

Første omgang var meget jevn hvor Fyllingen var i ledelsen de siste 10 minuttene av omgangen, etter at lagene hadde vekslet noe med å ha ledelsen. Pauseresultatet ble 12 – 13.

Hva Krister gjorde i pausen vet vi ikke noe om, men HHK slo til med en gang og etter 6 minutter ledet HHK 17-14, etter 22 minutter var ledelsen 25 – 21. Derifra og inn ble det meget nervepirrende. Selv om flere av spillerne har liten erfaring på eliteserienivå klarte de å stå i mot det enorme presset som Fyllingen satte inn.

Publikum likte det de så av «nye HHK».  Selv om der fremdeles er ting som kan gjøres bedre spiller laget hurtig håndball som er morsom å se på, og alle er med. Her er det ikke noe one man show. Frekke passninger og frekke mål. Kristers spillerfilosofi og spillernes tro på det de gjør kan gjøre HHK til et spennende lag utover i sesongen. Det vil bli gøy å gå i Haraldshallen.

Hele laget gjorde en fantastisk innsats i dag med utrolige Olafur Gislason i mål. Målscorere var som følgende: Fahrudin Zaimovic 6, Harald Willumsen 5, Martin Gravdal Haldorsen 4, Sindre Rødeseike 4, Fredrik Utengen 3, Ståle Grønset 3, Geir Harald Sjurseth 2.
I tillegg bestod laget av Kyrre Rødeseike, Ola Netterheim, Juhan Duvander, Ole Fremmersvik, Thomas A. Saltvedt.
Nytt av året var at vi nå har to fysioterapeuter på benken, Reidun Enehaug og Bente Alsaker. Et hyggelig og nyttig innslag på benken.