Tap også for G-18

HHK G-18 –  Sandnes 2

P.g.a. skader og reisevirksomhet var det store utskiftninger hos HHK G18 i forhold til kampen mot ØIF forrige helg. 3 nye 16-åringer fra Avaldsnes fikk dermed prøve seg. Motstanderen Sandnes 2 er et samlingslag med de beste 93-spillerne fra Sandnes, Figgjo og Ålgård.

Kampen begynte bra for HHK, forsvaret og målvakten gjorde jobben, og laget hadde bra trykk i angrep. Etter hvert tok bortelaget mer over, de la om forsvarsspillet sitt, og angrepsspillet tilo. HHK gikk mer i stå. 13-14 til pause. Midtveis i omgangen viste Thomas hvorfor han er i A-lagsstallen, og etter en meget god periode var stillingen 21-21. Dessverre klarte ikke gutta å følge opp det gode spillet og Sandnes 2 vant til slutt 21-25.

Målscorere HHK: Anders 2, Fredrik G. 1, Sondre 2, Thomas S. 7, Jonas 7, Henrik 1, Jørgen 1.

Neste oppgave for G18 er SPAR-kvalik på Lillehammer neste helg.