Nyheter

G-18 laget i nok en treningskamp

 

G18 spilte treningskamp mot Avaldsnes (4.div.) tirsdag 15.09.

 

G-18 guttene begynte bra, og hadde full kontroll de første 10 minuttene. Ledet på det meste 8-3. De mer rutinerte herrene fra AIL tok mer over etterhvert, og til pause sto det 16-12 til seniorene. Forsvarsarbeidet til G-18 var i denne perioden ikke tilfredsstillende nok, i tillegg slet de med å finne rytmen i angrep. 

Det ble litt bedre i 2. omgang, uten at en kan si seg helt fornøyd med kampen. Det ble sluppet  inn for mange lette mål. Det mest positive var at totalt 13 spillere fikk en gjennomkjøring før serien starter førstkommende lørdag. Sluttresultat: 26 –  25 til AIL.

Målscorere for HHK G18: Thomas Olsen 3, Sondre Folkedal 1, Fredrik Gjerland 1, Ivar Kaldheim 4, Jonas Gudmundsen Lund 8, Leif Erik M. Høyvik 1, Thomas Saltvedt 1, Anders Totland 1, André Olaussen 5.


Generalsponsorer

Generalsponsorer