Comfort Karmøy AS har signert ny avtale med HHK.

Comfort KarmøyHaugaland Håndballklubb har inngått ny og utvidet avtale med Comfort Karmøy AS på Bygnes for neste sesong. Dette er noe daglig leder og markedsansvarlig i HHK, Øyvind Bråtun er meget godt fornøyd med!

-” Fantastisk gøy å få signert en ny og utvidet avtale også med Comfort Karmøy. Daglig leder i Comfort Karmøy, Terje Olsen, er i tillegg meget engasjert i HHK og rekruttlaget G-18 spesielt, så det er utrolig kjekt å få han med på en ny og god avtale!” sier Øyvind Bråtun i en kommentar.

Økt fokus og arbeid med rekruttering i HHK viktig for Comfort Karmøy

Terje Olsen i Comfort Karmøy fremhever dette i en kommentar til HHK- avtalen.

-” At det blir jobbet seriøst med å få frem nye håndballtalenter fra lokale klubber her på Haugalandet og at disse har elitelaget til HHK å jobbe mot, tror jeg er viktig for både etter veksten og HHK som klubb. For oss i Comfort Karmøy er det å kunne bidra til at HHK kan fortsette og forbedre arbeidet rundt rekruttering, den viktigste grunnen for vårt engasjement.”