Veidekke fortsetter samarbeidet med HHK

Veidekke

Daglig leder og markedsansvarlig i HHK, Øyvind Bråtun, melder at ny avtale for sesongen 09/10 er signert med Veidekke i Haugesund!

” Vi er selvsagt kjempefornøyd med å få Veidekke med oss videre på en ny og forsterket avtale! Det forsterker bare inntrykket av at næringslivet her lokalt følger med på og er positive til det arbeidet som klubben driver og den satsingen vi gjør i Tysvær Arena, noe Veidekke også fremhever.

Vi håper også at flere bedrifter følger etter og vil være med oss mot en ny, spennende sesong” sier Øyvind Bråtun i en kommentar til avtalen.

VEIDEKKE FREMHEVER SATSINGEN TIL HHK I TYSVÆR ARENA!

Bjørnar Måleng i Veidekke har følgende kommentar til den nye avtalen:

”Veidekke ser det som meget viktig og flott å få være med HHK videre på en ny og utvidet avtale. Vi vil fremheve satsingen klubben tar i Tysvær Arena, som er det klart største prosjektet rettet mot barn og idrett i hele nord- Rogaland!

HHK`s voksende fokus på rekruttering er også noe Veidekke legger merke til og vil trekke frem.

I tillegg vil vi i Veidekke nevne klubbens stadig voksende sportslige prestasjoner og er stolte av å være med HHK på en ny og spennende sesong i Eliteserien!”