HTG og HHK har inngått samarbeidsavtale

HTGHaugaland Håndballklubb og Haugesund Toppidrettsgymnas har inngått et skriftlig forpliktende samarbeid som vil styrke håndballidretten i regionen.
Partene har forpliktet seg til å samarbeide tett for å finne optimale løsninger både for klubben og skolen.

Samarbeidet gjelder både på trenersiden og rekrutteringssiden. Begge parter skal jobbe for å styrke den satsingen som HHK allerede har begynt på når det gjelder å rekruttere egne spillere fra Haugalandet. Bl.a. skal HHKs nye trener Krister Lindgren undervise på HTG. Per Froestad skal være med som trener på HHKs rekrutteringsprosjekt.

HHK vil også i tiden fremover jobbe tettere inn mot sine moderklubber for å markedsføre  samarbeidsavtalen, samtidig som HHK vil være med å styrke rekrutteringsarbeidet i klubbene.

HTG vil neste skoleår ha flere guttespillere som elever. Dette vil styrke kvaliteten på lokale spillere. Noe som HHK vil dra god nytte av i fremtiden.

Både HHK og HTG ser veldig optimistisk på dette samarbeidet og vil være en styrke for håndballidretten i hele regionen.