Nyheter

Uavgjort i første kvartfinalekamp

klemensHHK – Fyllingen 26-26 (11-11)

Det ble en tett og spennende batalje i Haraldshallen onsdag kveld. Lagene fulgte hverandre hele kampen men med HHK et eller to mål foran. Ledelsen holdt dessverre ikke inn, men det var alt i alt en ok kamp. Utganspunktet for returkampen kunne vært verre og vi får håpe at det går «troll i ord» på utsagnet til trener Mika Nurmi i onsdagens Haugesunds Avis. At vi spiller uavgjort hjemme og vinner med to borte. Ingenting hadde vært kjekkere!!
Vi var i semifinalen i fjor og ønsker oss tilbake der, men Fyllingen er nok revansjesugne etter fjorårets nedtur i sluttspillet. HHk kjempet godt i forsvar i denne kampen og bakerst stod Niklas en bra kamp. Fremover på banen har vi litt å gå på men spillet glimtet til i perioder. Aleksandar Medjedovic gjorde en av sine beste kamper for sesongen på vingen. I etterkant av kampen var det en følelsesladet seremoni med utdelinger av blomster og takk til Mika Nurmi og de spillerne som gir seg etter sesongen.

Målscorere for HHK:

Sindre Rødeseike

4 mål

Klemens Kainmuller

5 mål

Erik Linden

3 mål

Alex Medjedovic

5 mål

Ola Netterheim

4 mål

Arnt Inge Vorre

Eivind Jacobsen

3 mål

2 mål

 


Generalsponsorer

Generalsponsorer