Nyheter

Seier i spennende kamp mot Nærbø

hhk06.jpg

Nærbø – HHK 27-29 (15-16)

Ut i fra resultatene før i sesongen så skulle en tro at HHK skulle klare dette greit, men det ble det altså ikke. Det ble en skikkelig sliteseier, der kampen ikke ble avgjort før det gjenstod 10 sekund. Nærbø kjempet godt i fra seg foran et entusiastisk og stort hjemmepublikum. HHK forsvaret lot Jonas Edland og Raymond Nord Varhaug få altfor fritt spillerom i Nærbøs angrepspill og fremover hadde HHK problemer i andre omgang med å få ballene forbi Nærbøs kroatiske keeper Josip Pivac. Midt i andre omgang hadde HHK en bra periode anført av en god Ola Netterheim. HHK var på det meste oppe i en 5 målsledelse, 20-25. Men så sa det stopp. Nærbø tok tilbake initiativet i kampen og gikk opp i en 1 målsledelse, 27-26, når det gjenstod 5 min. Men i de siste minuttene viste HHK rutinen og evnen til å avgjøre jevne kamper slik at resultatet ble 29-27 i favør HHK. Ola gjorde en god kamp sammen med Arnt Inge Vorre, Aleksandar Medjedovic og Niklas Samuelsson. Siden Bodø tapte mot Fyllingen så sikret HHK dermed 6.plassen. Vi ønsker å gratulere spillerne, trener og støtteapparatet rundt med den beste plasseringen i Elitedivisjonen i klubbens historie!!

I kvartfinalen i sluttspillet venter seriemester Fyllingen som vi også møtte i fjor. De er nok revansjesugne etter fjorårets tap i kvartfinalen. Det er et godt lag vi møter men cup er cup og alt er mulig! Vi ønsker å gjøre en best mulig avslutning på sesongen og ingenting hadde vært kjekkere enn å slå ut Fyllingen to år på rad. Hjemmekampen spilles onsdag 22.april kl.18.30, mens bortekampen går av stabelen søndag 26.april. Vi vil ønske alle som kan krype og gå velkommen til Haraldshallen 22.april. Vis at dere er NORGES BESTE PUBLIKUM!!

De andre kvartfinalene spilles slik:

Bodø – Runar

Elverum – Haslum

Stord – Drammen

Førstnevnte lag spiller hjemmekamp først.


Generalsponsorer

Generalsponsorer