Krister Lindgren ny HHK-trener!

Krister Lindgren Søndag ettermiddag var det pressekonferanse på Rica Maritim. Der ble Krister Lindgren presentert som ny HHK-trener for de neste to årene. Krister har siden onsdag vært i Haugesund for å se på forholdene og observere treninger. Han var såpass fornøyd med det han så at han trengte ikke noen lang tenkepause. Men han sier at det er mye som han ønsker å gå inn å rette på både i forhold til spillet, spillerne og organisasjonen. Han har vært i mange eliteserieklubber i Sverige, Danmark og Norge og har en klar idè på hvordan en eliteklubb skal drives og opptre. Det blir spennede å få ham på plass i mai og få høre hvilke tanker han har. Spillerne i troppen virker veldig positive til signeringen og mange av dem virker lystne på å fortsette i klubben. Velkommen til HHK, Krister!!!

Les hva Haugesunds Avis skriver her