Tap for både B- og G-18 laget

Onsdag kveld var B-laget nede i Stavanger for å spille mot Stavanger Håndball 2. Det gikk ikke helt veien for rekruttlaget vårt i denne kampen. Det er ikke ofte det blir scoret nesten 100 mål i en håndballkamp. Men det var altså tilfelle i denne kampen. Resultatet ble til slutt 53-42. Disse sifrene vitner vel om to gode angrepslag eller to dårlige forsvarslag. Nå skal det sies at Stavanger Håndball 2 er det suverene topplaget i 2.divisjon og HHK 2 endte på siste plass. G-18 laget vårt spilte mot Team Sandnes torsdag kveld i Håvikhallen. Det hele endte 29-36 til bortelaget som ligger på 2.plass på tabellen. Alt tyder på at HHK G-18 kommer på 7.plass på tabellen. Deres siste kamp er hjemme i Håvikhallen lørdag 28.mars kl.17.15 mot ØIF Arendal.

Målscorere B-laget:

Jostein Fosen – 10 mål