Knapp seier mot Drammen

Kong Klemens

Drammen – HHK 26 – 27 (13-11)

Det var en jevn start på kampen der lagene aldri skikkelig kom i gang. Bakover på banen stod HHK-forsvaret greit og Niklas plukket de ballene han skulle. Fremover gikk det litt tråere og HHK fikk aldri flyt i spillet sitt. På slutten av omgangen rykket DHK fra med et par mål slik at stillingen ved pause var 13-11 til hjemmelaget. Begynnelsen på 2.omgang var alt annet enn god. Da DHK ledet 17-12 etter 4 minutt i 2.omgang fikk trener Mika Nurmi nok og tok en time-out for å vekke spillerne. Det virket som om dette hjalp fordi HHK begynte etterhvert å ta inn et og et mål. Etter 20 minutt av 2.omgang var stillingen 23-23 og DHK begynte å bli nervøse for om de nok en gang skulle tape poeng på slutten.
De siste 10 minuttene av kampen vekslet lagene på å lede kampen. Det ble en vannvittig nervepirrende slutt der HHK scoret sitt siste mål ved Klemens Kainmuller 1 sekund før slutt. Kan det bli mer spennende!! Hele HHK laget var i ekstase for å ha slått DHK og sikret sluttspillplassen. I denne kampen var det Sindre og Klemens som stod frem i angrepet da det gjaldt som mest. Niklas Samuelsson stod også en god kamp i målet. Mulighetene for å ta 6.plassen på tabellen er der nå. Hvis vi tar 2 poeng mer enn Bodø på de 2 siste kampene så går vi forbi dem på tabellen. Dette pga at vi har dem på innbyrdes oppgjør. Det er dette som er målet vårt nå!!

Målscorere HHK:

Sindre Rødeseike – 8 mål

Klemens Kainmuller – 5 mål

Ola Netterheim og Erik Lindèn – 4 mål

Aleksandar Medjedovic – 3 mål

Eivind Jacobsen – 2 mål

Arnt Inge Vorre – 1 mål

Neste kamp for HHK er hjemme mot Elverum onsdag 25.mars kl.18.30. Vel møtt i Haraldshallen!!