Nyheter

Uavgjort mot Sandefjord

Sandefjord – HHK 24 – 24 (10-12)

 tap-mot-sandefjord

Dette var kampen da ballen ikke ville i mål. 28 bomskudd eller redninger av keeper, mange av dem på 100% sjanser, vitner om at dette ikke var dagen for HHK spillerne. Det var en jevn 1.omgang med HHK hele tiden et hakk foran. Slik fortsatte kampen utover i 2.omgang. På et tidspunkt var HHK oppe i en 4 målsledelse (18-14). Denne ledelsen burde HHK ha klart å holde kampen inn. Men det unge Sandefjord mannskapet gav ikke HHK spillerne fred og gav aldri opp. De spiste inn et og et mål. Et halvt minutt før slutt på stillingen 24-24 tok Mika Nurmi time-out for å bli enig om hva som skulle skje i det siste angrepet av kampen. HHK kom ikke til en skikkelig avslutning og kampen ebbet ut med uavgjort. Dette var absolutt en kamp som HHK burde vunnet og det gav Mika Nurmi beskjed om etter kampen da laget fikk en skikkelig «skyllebøtte».

Målscorere HHK:

Erik Lindèn og Arnt Inge Vorre – 5 mål

Aleksandar Medjedovic og Ola Netterheim – 4 mål

Sindre Rødeseike – 3 mål

Eivind Jacobsen – 2 mål

Klemens Kainmuller – 1 mål

Neste kamp som står for tur er borte mot Drammen søndag 15.mars. Ingenting hadde vært kjekkere en å ta 2 poeng her. Vi har alt å vinne!!


Generalsponsorer

Generalsponsorer