HHK 2 vant mot ØIF Arendal 2

På lørdag i Håvikhallen spilte HHK 2 mot det laget som lå på 3.plass på 2.divisjonstabellen. Ut i fra spillet på banen så skulle en ikke tro at de lå i hver sin ende av tabellen. HHK tok raskt føringen i kampen anført av Sven Paul Matland og Jostein Fosen. De stoppet ikkje før de var kommet opp i 10 og 11 mål. Kanskje vi ser Jostein på banen igjen for A-laget..?! Sluttresultatet ble 37-29 i favør HHK. Selv med denne seier så ligger B-laget på bunn av tabellen med 6 poeng. De som ligger på plassen over har 10 poeng. De kan klatre en plass på tabellen dersom de vinner sine 2 siste kamper (mot Tastavarden med 5 mål eller mer). De må også være heldige med at Tastavarden taper alle sine gjenstående kamper.

Målscorere HHK 2:

Jostein Fosen – 11 mål

Sven Paul Matland – 10 mål

Morten Haavik, Espen Nordal og Ole Fremmersvik – 3 mål

Harald Willumsen og Kyrre Rødeseike – 2 mål

Eirik Storesund, Emil S. Palmers og Anders Sund – 1 mål

B-laget har to bortekamper igjen, lørdag 14.mars mot Tastavarden og onsdag 18.mars mot Stavanger Håndball 2.