Nyheter

Tap mot tabelltreer Haslum

Ola Netterheim

HHK – Haslum HK 23-27 (13-11)

HHK åpnet kampen mot Haslum bra og var i føringen hele 1.omgang. Fremover på banen tok Erik Lindèn og Klemens Kainmuller skuddansvaret, mens forsvaret klarte å stresse Halsum-spillerne til å skyte på dårlige sjanser og gjøre dårlige valg. Etter pause snudde kampbildet seg totalt. HHK scoret sitt første mål i 2.omgang da det stod 9.48 på kampuret. Spillerne ble løpende sidelengs i angrep istedenfor å gå rett på mål. I tillegg stod tidligere HHK`er Henrik Ruud Tovås en god kamp i Haslum målet. Bakover på banen så fikk deres strekspiller Einar Sand Koren altfor mye rom å løpe i. Det tette forsvaret i fra 1.omgang begynte å slå sprekker. Deres skyttere fikk altfor lett komme til. Det som var positivt var at Sindre Rødeseike tok vare på sjansen sin i 2.omgang og stoppet ikke før han var kommet opp i 8 mål. Velg les mer under for å se bilder fra kampen.

Målscorere HHK:

Sindre Rødeseike – 8 mål

Erik Lindèn og Klemens Kainmuller – 5 mål

Aleksandar Medjedovic – 3 mål

Eivind Jacobsen – 2 mål

Neste kamp er onsdag 11.mars borte mot Sandefjord. De ligger for øyeblikket på 11.plass med 9 poeng. Dette bør være en overkommelig oppgave for HHK. Klarer de å gjennomføre 2 omganger slik 1.omgangen var mot Haslum så er mulighetene store for at de tar med seg alle poengene med til Haugalandet. Men kampen skal spilles først og Sandefjord er nok ivrige på å plukke så mange poeng som mulig i den spennende serieavslutningen.

no images were found


Generalsponsorer

Generalsponsorer