Sponsortreff på BOA Flooring

sponsortreff
Torsdag 19.februar så var det samlet mellom 40-50 av HHK`s sponsorer i de nye lokalene til BOA Flooring på Raglamyr. Det ble en interessant og trivelig kveld med en bedre tapas, god drikke og et spennende foredrag fra Svein Erik Bjerkreim. Svein Erik er tidligere landslagsspiller i håndball, nå daglig leder i Drammen HK og også kjent som mannen til «danse-Susan» i «Skal vi danse».

Han tok for seg hvordan Drammen HK bygget seg opp fra å være nærmest konkurs i 2003 til å bli en klubb med en omsetning på 15-17 millioner og som drives med overskudd. Han hadde mange interessante tips å komme som vi i HHK kan bruke i vår drift! HHK brukte også kvelden på å informere sponsorene om den videre satsningen i klubben.