Velkommen til ny sponsor!!

manpower

Vi kan i dag ønske Manpower AS velkommen som ny sponsor i HHK. Manpower-gruppen er Norges ledende bemanningsbedrift. De leverer medarbeidere til alle bransjer på ulike nivåer, både til faste, vikariater og prosjekter. Deres visjon er å være ledende i å skape og levere de tjenester som gjør kundene til vinnere i et arbeidsmarked i kontinuerlig forandring.

Vi i HHK skal få benytte oss av denne ekspertisen ved at nåværende spillere og nye spillere skal få et tilbud om karriereveiledning. Hver spiller skal gjennomgå flere coaching-timer som kompetanseanalyse, annonseanalyse, intervjutrening og individuell rådgivning. Dette er et tilbud som vi håper at spillerne setter pris på og ønsker å benytte seg av.

Her er litt info om vår nye sponsor Manpower AS:

Kontaktperson: Carina Ringen

E-post: carina.ringen@manpower.no

Besøksadresse: Sørhauggt 128, 5527 Haugesund

Hjemmeside: www.manpower.no

Bedriftens slagord: Ledende i å skape og levere de tjenester som gjør våre kunder til vinnere i et arbeidsmarked i kontinuerlig forandring.

For mer info om alle våre sponsorer så gå inn på «Sponsorlaug».