Nyheter

HHK-tap mot Bodø

Bodø – HHK 33-29 (20-15)

Første omgang begynte bra for HHK og de var oppe i en 10-9 ledelse etter 16 minutt. Men så begynte en dårlig HHK periode. HHK tok for tidlige avslutninger og gjorde for enkle feil i angrep, som resulterte i kontringer i mot. Forsvarsspillet var under pari i denne perioden. Andre omgang begynte som første omgang jevnt men Bodø det lille hakket bedre hele tiden. Men da 15 minutter av kampen gjenstod begynte HHK å spise innpå Bodø`s ledelse og var en stund bare 3 mål bak. Men sluttspurten varte ikkje heilt inn og det ble tilslutt et 4 målstap. Til kampen mot Fyllingen på onsdag så må forsvarsspillet bedres og flere spillere må prestere samtidig skal vi kunne klare å ta poeng. I kampen mot Bodø var det bare Arnt Inge Vorre og Torbjørn Aarhus kom opp på et bra nivå. 

Målscorere HHK:

Arnt Inge Vorre – 7 mål

Eivind Jacobsen – 5 mål 

Ola Netterheim – 4 mål

Erik Lindèn, Sindre Rødeseike og Aleksandar Medjedovic – 3 mål

Klemens Kainmuller og Kjetil Lande – 2 mål

Velkommen til kamp i Haraldshallen på onsdag mot Fyllingen kl.18.30!! Vi trenger all den hjelp fra publikum som vi kan få!!


Generalsponsorer

Generalsponsorer