Endelig ny seier for B-laget!!

Tirsdag kveld i Håvikhallen klarte B-laget vårt å dra i land en etterlengtet seier i 2.divisjon. Motstander var Sandnes som ligger på 6.plass på tabellen med 12 poeng og har tidligere HHK`er Rune Erland som trener. 14 målstapet mot Sandnes sist ble  revansjert med 30-29 seier. B-laget doblet sin poengsum til nå i serien fra 2 til 4. De ligger fortsatt på sisteplass på tabellen men det er enda mange poeng å spille for. HHK kom godt i gang anført av Harald Willumsen og Jostein Fosen, selv om de til tider slet med å løse Sandnes sitt 3-3 forsvar. Det ble en jevn og spennende kamp der avgjørelsen ikke kom før i det siste minuttet. Heldigvis vippet kampen i HHK`s favør og glade spillere kunne motta hyllesten fra ivrige fans. Det var positivt at mange unge spillere fikk spilletid og at flere av dem infridde, blant annet Eirik Storesund og Jonas G. Lund.

Målscorere HHK 2:

Harald Willumsen – 7 mål