Nyheter

HHK vant nabo-duellen!!

Innsats

Stord har som regel hatt et lite overtak i disse nabooppgjørene men i går viste HHK at de for øyeblikket er det sterkeste laget. Stord gikk raskt opp i en 4-0 ledelse og virket å være skikkelig på hugget. Men etter denne litt labre starten på omgangen så jobbet HHK seg etterhvert inn i kampen igjen. Lagene fulgte hverandre til pause med Stord et hakk foran, 14-13. Da lagene kom opp igjen etter hvilen rykket HHK direkte fra og vant den første 10 min perioden 10-1. Etter denne sjokkstarten på 2.omgang så kom vel Stord aldri til hektene igjen og HHK styrte kampen i land med en komfortabel 31-25 seier. Dette var en skikkelig lagseier men det må sies at det er imponerende av Arnt Inge Vorre å lage 9 mål fra sin høyrekant.  Se bilder fra kampen her
Toppscorer HHK:

Arnt Inge Vorre – 9 mål

Toppscorer Stord:

Gaute Epland – 7 mål

For kampinformasjon gå inn på handball.no og for å lese mer om kampen les i  Haugesunds Avis.

HHK`s G-18 lag har også spilt kamper i helgen. De har vært på sørlandet og spilt to kamper mot Randesund 1 og Randesund 2. De vant mot Randesund 2 med 27-23, mens mot Randesund 1 ble det 28-17 tap. Neste kamp er 19.mars hjemme mot Team Sandnes.

no images were found


Generalsponsorer

Generalsponsorer