Fullt hus mot Stord?

Søndag 8.februar er HHK endelig i gang igjen på hjemmebane. Sensasjonsopplag i Haugesunds Avis er et tilbakelagt stadium, nå er fokus på det å prestere på banen. Og da passer det svært så godt å ta imot erkerival og nabo Stord til kamp i Haraldshallen.

Laget fra Sommarøya har sparket treneren, fått tilbake den alltid rolige og sindige Jan Kåre Pedersen som sporstlig sjef, og fått skader på en rekke nye spillere. En ny mann, en hollender fra 2.Bundesliga, skal være på veg, etter det vi erfarer. HHK stiller med et sterkere lag nå enn på lenge, all den tid Sindre og etterhvert Harald er tilbake på laget. Vi håper på fullt hus, og vil du unngå kø, kjøper du billett på Scanticket! Velkommen til kamp søndag 8.februar kl. 18:00!