Krise og krise…..

Store, stygge overskrifter i dagens avis kan skremme vatnet av både den ene og den andre. Det kan derfor være på sin plass å modifisere enkelte utsagn som er kommet. For det første; at enkelte spillere vurderer å prøve lykken i andre lag er ikke noe nytt. At spillerne er fristilte, er heller ikke noe nytt. Klubben påla så vel spillere, trener og daglig leder å gå ned 15% i lønn allerede fra oktober 2008. Trekket skal vare ut mai 2009.

Det som kan være nytt, er FORSLAGET om å innføre en ny lønnsordning i klubben. I dag er det slik at spillerne kan bli ”leid ut” til andre bedrifter, det nye er at det kan bli aktuelt at spillerne selv blir ansatt i ulike bedrifter, og dermed selv bestemmer hvor mye de vil jobbe.

Følgelig vil lønna de mottar i HHK kunne reduseres.

Spillerne blir i løpet av de neste dagene presentert et kontraktsforslag fra klubben, og i løpet av februar vil svaret foreligge; hvem blir og hvem drar.

Samtidig med dette arbeides det selvsagt, som alltid ø på denne tiden av året, med å kartlegge andre spillere, både nasjonalt og internasjonalt.

Så dette med krise; vel, det er mange måter å bruke ord på.

Per Helgesen, daglig leder HHK