Tap for G18 og B-laget

I helgen var G18-laget på sørlandet for å måle kreftene mot ØIF Arendal og AK 28. Lørdag var det ØIF Arendal som stod på motsatt banehalvdel. Det hele ble en jevn affære men det ble til slutt et et målstap for guttene våre. På søndagen stod AK 28 for tur. AK 28 er et av topplagene og viste dette ute på banen også. HHK G18 tapte med 10 mål.

I går (tirsdag) spilte B-laget vårt mot Nærbø 2. B-laget var forsterket med Sindre Rødeseike i angrep. Foreløpig får han ikke spille forsvar pga skaden i hånden. Nærbø stilte et godt lag med flere A-lags spillere. Det ble en tøff kamp der lagene byttet på å ha initiativet i kampen. Men i midten av 2.omgang og ut kampen var Nærbø et strå hvassere og løp i fra B-lagsspillerne. Det positive en kan ta med seg fra kampen var til tider bra angrep- og forsvarspill. 16-årige Thomas Saltvedt på strek gjorde en god kamp og Kyrre Rødeseike gjorde sakene sine bra i mål.

ØIF Arendal – HHK (G18)  24-23

AK 28 – HHK (G18)  35-25

HHK 2 – Nærbø 2  30-34

Målscorere mot Nærbø:

Espen Nordal, Thomas Saltvedt, og Jostein Fosen – 5  mål

Sindre Rødeseike og Tom Nordal – 4 mål

Morten Haavik – 3 mål

Ole Fremmersvik – 2 mål

Anders Sund og Jan Erik Berntsen – 1 mål

Neste B-kamp er borte mot Voll lørdag 31.januar, mens neste G18-kamp er hjemme mot Stavanger IF lørdag 24.januar kl.12 i Håvikhallen.