Nyheter

Sponsorheftet er lagt ut!!

Våre samarbeidspartnereAlle sponsorene vi har i HHK er lagt ut under kategorien «Sponsorlaug». Her ligger all kontaktinformasjon fra de forskjellige sponsorene. Alt fra kontaktpersoner, telefonnummer, mailadresser, postadresse osv. Vi håper sponsorene våre benytter anledningen til å danne relasjoner og bygge næringssamarbeid og oppfordrer alle som er interessert i HHK om å bruke dem i kjøp av varer og tjenester. Vi ønsker å gjøre HHK til et attraktivt investeringsobjekt for så vel dagens samarbeidspartnere som potensielle samarbeidspartnere.

Kjenner du en bedrift som kan tenke seg å være med på «Sponsorlaget» så hører vi gjerne fra dere. Vi kan skreddersy løsninger ut i fra bedriftens behov. Vet du om noen så ta kontakt med Eivind eller Per i administrasjonen.

Sats på HHK – vi satser på dere!!


Generalsponsorer

Generalsponsorer